NotatWiki-kommentarer:Forside

Fra NotatWiki
Skift til: Navigation, Søgning

Indholdsfortegnelse

Benyt Opslagstavlen!

Opslagstavlen finder du links til væsentlige ressourcer i wikien, samt opslag om aktuelle projekter og lignende. Det er på sigt meningen, at Opslagstavlen skal være mere eller mindre fuldautomatisk. Du kan selv tilføje links til egne sider og opslag. Se hvordan på denne side. --MortenB 5. sep 2006 kl. 23:55 (CEST)

Opslagstavlen med videre...

Jeg er utilfreds med wikiens forside. Jeg eksperimenterer derfor lidt med hvordan den kan gøres mere indbydende og appetitlig, samtidig med at indholdet er så aktuelt som muligt, og helst semi-automatisk (hvilket bl.a. gøres ved at udnytte "Dynamic Page Lists"). Jeg er dog ikke helt tilfreds endnu.

Samtidig er jeg kommet i tvivl om, hvorvidt "Opslag" og "Blog"-sidetyperne overhovedet er nødvendige, om de skal slås sammen - eller måske helt sløjfes? Problemet med disse sidetyper er, at de lidt blokerer for en "udsivning" af viden til resten af wikien. Der gemmer sig efterhånden en masse viden og meninger på blog-sider. Er det ikke at foretrække at lægge informationerne der, hvor de hører hjemme, dvs. på sider under de regulære navne og kategorier - og alt det menings/erfaringsrelaterede på de dertil indbyggede notatsider? Problemet ved dette er måske primært, at jeg gerne vil give det meningsskabende en central plads i wikien, mens notatsider har en tendens til at gemme konteksten lidt for meget af vejen. Men det samme kan jo siges om blog-sider. Blot et par overvejelser fra en mindre wiki-krise. Jeg hører gerne andre meninger om dette! Post dem eventuelt herunder! --MortenB 24. sep 2006 kl. 14:44 (CEST)

Tagcloud

Har installeret en tagcloud-extension i wikien som vises på forsiden, men kom også til at eksperimentere med at importere nogle sider om danske film og skuespillere fra den danske version af Wikipedia. Dette dyngede tagclouden til fuldstændigt med værdiløse Wikipedia-kategorier. Vil over tid søge at rydde op efter mig. -- MortenB  23. okt 2007 kl. 01:37 (CEST)

Nedetid og opgradering til MW 1.11.2

Efter godt og vel en måneds nedetid, som jeg beklager dybt, har jeg fundet tid i kalenderen til at få denne opdatering på plads. Da vores host One.com besluttede at opgrade til MySQL v.5 blev jeg taget på sengen, i fuld gang med udviklingen af Kaplak.

Desværre brød opdateringen til MySQL 5 wikiens funktionalitet, som har kørt MW 1.7 længe, hvilket har fungeret glimrende. Jeg har selv tidligere efterspurgt en opgradering til MySQL 5, da mange extensions kræver dette, men da de så endelig tog sig sammen til det, var det på et tidspunkt hvor andre ting trak min fulde opmærksomhed. Jeg kunne desværre ikke finde tid i kalenderen til at opgradere sitet før nu, hvorfor wikien har været offline så længe.

Der er en del funktionalitet som er smadret efter opdateringen af bl.a. billeder og extensions, men wikien fungerer -- MortenB  11. maj 2008

Personal tools