NotatWiki:Forside

Fra NotatWiki
Skift til: Navigation, Søgning
Velkommen til NotatWiki!

Hørt i NotatWiki

YOU DON'T JUST SELL THAT PRODUCT! You use it to sell something else that is scarce.

Mike Masnick om at konkurrere med "gratis". [Læs mere]


Indtil nu 4.405 sider, 2.195 notater og 681 uploadede filer, af 56 brugere

Idéen bag NotatWiki er enkel : Istedet for at have alskens papirlapper liggende i bunker på dit skrivebord, hvor du alligevel aldrig kan finde de informationer du leder efter, kan du lægge informationerne ind i en wiki, hvor de med eet bliver søgbare (f.eks. via Google), kan organiseres f.eks. med tags, og deles med andre - der kan bruge dem og bygge videre på dem.

Slip af med papirlapper og skriblerier, som du alligevel aldrig kan finde, ved at begynde at tilføje dine notater med det samme.

NB!

På baggrund af intensive linkspam-angreb har jeg set mig nødsaget til midlertidigt at fjerne adgang til at redigere wikien for anonyme brugere, samt mulighed for oprettelse af nye brugerkonti. Der bliver åbnet for begge dele igen, når jeg har fundet tid i kalenderen til at lægge en lidt bedre CAPTCHA ind i wikien, hvilket forhåbentlig vil reducere linkspam-angrebene - for en stund. En række brugerkonti i wikien uden bidrag er også blevet fjernet i denne forbindelse. -- MortenB  16. feb 2012, 22:28 (UTC)


Velkommen - Om NotatWiki - Forside - Alle tags - Brugere - Seneste ændringer - Populære sider - Oftest linkede sider - Logbog - Ophavsret - Testområde - FAQ - Hjælp


Personal tools